Η Δήμητρα Τουρλίδα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση στην Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή της, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Δια βίου Μάθηση, από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές της σε διάφορους τομείς, όπως η επαγγελματική συμβουλευτική, η ψυχολογία, η διαχείριση του άγχους και η ανάπτυξη δεξιοτήτων. Αξίζει να αναφερθεί η εμπειρία της ως Εργασιακή Σύμβουλος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Περιστερίου, όπου ασχολήθηκε με ατομικές συνεδρίες, σύνδεση με την αγορά εργασίας και ενίσχυση ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Η Δήμητρα συνδυάζει τις γνώσεις της στην ψυχολογία με την εξειδίκευση της στη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και καθοδήγησης σε ανθρώπους που αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας