Η Career Sign είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που στοχεύει στην ίση πρόσβαση στην αγορά εργασίας όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ατομικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών. Ταυτόχρονα, ενημερώνει και εκπαιδεύει το κοινωνικό συνολο σχετικά με τις δυνατότητες που έχουν οι άνθρωποι των ευπαθών ομάδων.

Θα ήθελες να στηρίξεις το όραμα της Career Sign; Να βοηθήσεις τη δημιουργία βιογραφικού ενός ανθρώπου με αναπηρια; Να συμβάλεις στα σεμινάρια ενδυνάμωσης ανθρώπων που ανηκουν σε ευπαθείς ομάδες; Να γίνεις ένας κρίκος της αλυσίδας;

Μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά οποιουδήποτε ποσού επιθυμείς, με τους εξής τρόπους:

➣ Κατάθεση στον Λογαριασμό της Career Sign

Τράπεζα Πειραιώς: 5027091108791 IBAN: GR76 0172 0270 0050 2709 1108 791

Όνομα Δικαιούχου: Career Sign Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

➣ Κατάθεση μέσω Paypal
➣ Με τις καθημερινές αγορές σου

Ο πιο νέος τρόπος να στηρίξεις την Career Sign, είναι κάνοντας τις σου αγορές ηλεκτρονικά, μέσα από την πλατφόρμα “You Be Hero”. Εσύ αγοράζεις ότι ακριβώς θέλεις και ταυτόχρονα κάνεις δωρεά για τον σκοπό της Career Sign, ανέξοδα! 

Text Example

ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ

Καθώς θέλουμε να δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτούς που στηρίζουν το έργο μας, μπορείς να αποστείλεις εφόσον το επιθυμείς, email στο info@careersign.gr με τα στοιχεία σου και το ποσό της δωρεάς σου για να αναφέρουμε το όνομά σου στους υποστηρικτές μας.