Η Νίκη Δαλιανά είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Παν/μίου Αθηνών και εν συνεχεία του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών “Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός” του ΕΚΠΑ. Είναι ενταγμένη στο Μητρώο Συμβουλών Σταδιοδρομίας/Επαγγελματικού Προσανατολισμού Επιπέδου Α1-Αξιολογητών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). 
Έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική ομηλίκων και επί πέντε χρόνια υπήρξε υπεύθυνη διαχείρισης της υπηρεσίας του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του ΕΚΠΑ «Από φοιτητές για φοιτητές». Από το 2014 έως το 2020 διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». Έχει ολοκληρώσει το επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία: Θεωρία και Κλινική Πράξη” στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ και την επιμόρφωση στην “Ειδική Αγωγή” στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Πρόσφατα τελείωσε τη μετεκπαίδευση της στο University of Minnesota (USA) στον τομέα του Human Resource Management (HRM).  Έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχές σε επιστημονικά βιβλία καθώς και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια. 

Η Δήμητρα Τουρλίδα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, με ειδίκευση στην Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζοντας την εκπαίδευσή της, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Συμβουλευτική, τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Δια βίου Μάθηση, από το ίδιο πανεπιστήμιο.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές της σε διάφορους τομείς, όπως η επαγγελματική συμβουλευτική, η ψυχολογία, η διαχείριση του άγχους και η ανάπτυξη δεξιοτήτων. Αξίζει να αναφερθεί η εμπειρία της ως Εργασιακή Σύμβουλος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Περιστερίου, όπου ασχολήθηκε με ατομικές συνεδρίες, σύνδεση με την αγορά εργασίας και ενίσχυση ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Η Δήμητρα συνδυάζει τις γνώσεις της στην ψυχολογία με την εξειδίκευση της στη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και καθοδήγησης σε ανθρώπους που αναζητούν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Η Νικόλ Αμβροσιάδου έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και  την Συμβουλευτική, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Είναι ενταγμένη στο Μητρώο Συμβουλών Σταδιοδρομίας/ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Επιπέδου Ά1-Αξιολογητών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Ανήκει στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενήλικων Τυπικής και Μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Έχει Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί σε προγράμματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε θέματα που αφορούν την Επαγγελματική Συμβουλευτική σε άτομα με ψυχική νόσο, την Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση Ενήλικων, τον Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Παιδιών και Εφήβων.

Εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας σε ΜΚΟ και σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ανέργων και Εργαζομένων. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επιμόρφωσης Συμβουλών Σταδιοδρομίας/Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

O Νίκος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στην αξιολόγηση, σε προγράμματα παρέμβασης, στη συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και εκπαιδευτικών αλλά και ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε μαθητές Δημοτικού που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. Έχει αναπτύξει στο παρελθόν εθελοντική δράση στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου σε Ενδονοσοκομειακές Δομές και σε Προστατευόμενα Διαμερίσματα, στα πλαίσια της συνεργασίας του Τμήματος Ψυχολογίας με το Κ.Θ.Λ.